Повернутися до звичайного режиму

Звіт літнього мовного табору!

Звіт про роботу літнього мовного табору

З 29 травня по 07 червня 2018 року в Будівській ЗОШ І-ІІ ступенів працював літній мовний табір для учнів 5-8 класів. Кількість дітей в таборі-15.

Робота мовного табору проводилася за напрямком «Студія мистецтв».

Для учнів було проведено урочисте відкриття та закриття табору, забезпечено належну організацію змістовного дозвілля дітей. Учні перебували в мовному таборі з 09.00 до 12.00 години.

Метою роботи мовного табору було розширення кругозору школярів, ознайомлення з загальними відомостями за темою проекту. Щодня проводилися заходи з узагальнення та систематизації знань учнів з теми (словниковий запас, граматичні конструкції, корисні у щоденному використанні). Заняття проводилися у формі ігор, круглих столів, інсценування поставлених завдань та ситуацій, підготовки та захисту проектів.

Основне завдання, яке було поставлено перед початком роботи табору: виховання культури спілкування, прагнення до спілкування англійською мовою, висловлення власних думок та поглядів англійською мовою, розвиток та розкриття творчих здібностей школярів, спонукання до саморозвитку та самовдосконалення. Було обрано різні форми занять для забезпечення учнів знаннями з теми, які надалі будуть для них корисними в школі та у випадку спілкування поза межами у англомовному середовищі.

Протягом 10 робочих днів мовного табору була проведена наступна робота:

29 травня – відкриття табору, вирішення організаційних моментів, повідомлення теми та мети занять; проведено конкурс ерудитів «What do you know about ... ?»

30 травня – створення проекту « Ми всі різні, але нас об’єднує любов до мови »

31 травня –конкурс малюнків «Я- талановитий художник »

01 червня – вікторина «Стилі музики»..

02 червня – святковий концерт «Зірки на сцені »

03 червня –ігри на формування навичок роботи в команді; робота в групах над сценаріями театральних мініатюр.

4 червня –акторська майстерність: голос, пантоміма.

05 червня –мистецтво у природі. Прогулянка до лісу.

06 червня – проект «Я малюю свої враження про табір»

07 червня – Урочиста лінійка, присвячена закриттю мовного літнього табору. Фотоколаж «Незабутні миті »Обговорення роботи табору та висловлення думок та побажань щодо роботи літнього мовного табору .

Вся виховна діяльність в мовному таборі була організована до плану роботи на кожен день. Учні отримали практичні навички в застосуванні англійської мови, навички роботи в команді та групах.

Підводячи підсумки, можна сказати, що мета , заради якої було відкрито мовний табір, досягнуто. Школярі проводили дозвілля весело, розширювали світогляд, практикувалися у спілкуванні англійською мовою. Учні змогли реалізувати себе також в творчих завданнях. Учні мали змогу проявили свої творчі здібності, навчалися коректно поводитися в різних ситуаціях та використовувати для цього граматичний та лексичний матеріал англійської мови, отримали достатню практику усного мовлення.

Учні використовували мову як інструмент та мали можливість відчути наскільки вона корисна та гнучка. Наш літній мовний табір дав можливість дітям весело провести час разом із друзями, розвинути свої таланти, отримати пізнавальну інформацію.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Будівська гімназія Рокитнівської селищної ради

34271

Рівненська область

Сарненський район

с. Буда

вул.Шкільна,13

Дата останньої зміни 25 Квітня 2024

Фотогалерея